En kort BI-oppsummering fra NM for studentbedrifter 2016

activent

Activent SB viser muskler og glede under NM for studentbedrifter 2016

For syvende år på rad arrangerte Ungt Entreprenørskap Norge nasjonal finale for studentbedrifter hos NHO på Majorstua i Oslo. 24 studentbedrifter(SB) var plukket ut til å representere seg selv og utdanningsinstitusjonen sin. Oslo stilte med 8 SB’er og av disse var hele 4 fra Handelshøyskolen BI.

Activent SB

Independente SB

Krydderiet SB

Happy Norwegian SB

Det ble to innholdsrike dager, onsdag 8/ og torsdag 9/6. Opplegget til Ungt Entreprenørskap er meget bra og deltakere, jurymedlemmer samt ansatte og besøkende hos NHO, fikk oppleve mye kunnskap, energi, skapervilje og glede.

finale

Finalen og rett før vinnerne utropes

Vinnerne ble Indago SB fra Høgskolen i Sørøst-Norge og HavTekk SB fra NTNU i Ålesund. Begge teamene fikk billetter til EM i Bucuresti i sommer.

Våre SB’er gjorde en kjempejobb med å presenter seg og ta til seg innspill for videre satsning. At vi ikke vant noen priser gjør at konkurranseinstinktet til læreren er tent, for neste års NM. Det viktigste er imidlertid ikke å vinne slike konkurranser, men å komme seg videre. Øke troen på egen idé og styrke teamet, slik at studentbedriften kan bli en ordinær bedrift, gjerne en erstatning for deltidsjobben som mange studenter har. Mine to gode kollegaer Martin Uteng og Fredrik Christensen fra kommunikasjonsavdelingen var tilstede begge dagene og har laget denne fine oppsummeringen av NM for studentbedrifter med BI-briller (lenke i bildet)

happynorwegians

… og bakom-bildet, foto av fotografene…

foto-av-fotografene

Fredrik og Martin 

 

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s