Selda med smell og lekende lett konferansiering…

Denne uken var jeg på besøk i Tromsø, på den årlige IT-konferansen Tag-It. Her var det norske og utenlandske innledere og god stemning blant de fremmøtte i salen. Konferansier var Selda Ekiz. Kjent fra tv og ikke minst sine fysikk show, eller tull og tøys, som hun kaller det. Men det er det ikke. For hun gjør inntrykk på deg, Selda. Både med snakketøyet og effektene.

Tony Liafjell hadde sammen med sine gode kolleger satt sammen et spennende program. Fra Eirik Solheim i NRK Beta, sine mange eksempler og tanker om hva teknologien kan brukes til, til sikkerhet og beste praksis. Jeg på mitt vis forsøkte meg med perspektivtreningen, for voksne, eller de som ble igjen til slutt. Likevel var det Selda som klarte å skape mest temperatur. Og lavest, men det skyldes det flytende nitrogenet, ikke jobben hun gjorde som konferansens lim. Rett og slett imponerende. Derfor som en hyllest, og kort og godt en takk for opplevelsen, her avslutningsnummer ala Selda med fyrtøyet!

selda-01

 

 

 

 

selda-02

 

 

 

 

 

Jeg hang meg (som vanlig) opp i diverse rariteter. Som at det ikke er lov å gå med alt mulig fottøy inne på Polarinstituttet. At Internettet forsvant under deler av internett-konferansen og at barna(?) i Tromsø tidlig lærer å identifisere viktige ting i omgivelsene sine. Vakkert og fint vær, møter med fine folk og mange gode opplevelser tok jeg med meg hjem sørover…

polarinstiuttet-brodder

 

 

 

 

 

 

 

ikke-koblet-til

 

 

2016-04-07 09.24.01

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s