Førstereisgutt på blogg og papir

Jeg skal ikke trøtte deg med at det er nytt år, det vet du. Men jeg har fått et hyggelig oppdrag for en studentavis på sørlandet. Det er nemlig slik at jeg er ”los” for Flaskeposten, BI-studentene i Kristiansand sin egen avis, og jeg fikk nettopp tilsendt den hyggelige førsteutgaven av trykksaken (!) fra kaptein Anton Sindland og hans besetning.

Planen er at jeg skal levere månedlige bidrag, så får vi se hvor godt jeg egner meg som (student) los, jeg, lettmatros på nett og i sosiale medier. Det bringer meg over på et svært ambisiøst personlig nyttårsløfte. Jeg har nemlig fått noen hyggelig forespørsler om å presentere det jeg er opptatt av i andre sammenhenger enn skoleformatet, det gleder jeg meg over og tenkte at andre skal få ta del i. Så da blir det også forsiktig fuglekvitring (Twitter) på meg også… etter hvert. Her har jeg (også) mye å lære.

Et mål for våren er å komme meg ut med noe av budskapet fra forelesningen som er gjort kjent på YouTube, videreutvikle den tvilsomme pedagogiske  flammekasteren og polvott-metaforen og se hvor (og om?) det bærer.

Uansett tror jeg at:

–          det er viktig å engasjere sine medmennesker

–          gjennom å stille spørsmål og ikke glemme at

–          vi, som er så utrolig heldige at vi er født her, i Norge, har et helt fenomenalt utgangspunkt og som gjør det mulig å tenke og handle annerledes!

Men altså, mer om dette følger….

Til slutt, kort kommentar til en automatisk generert(?) nytt års hilsen fra WordPress.com. På mitt debut(halv)år som blogger har jeg hatt 23.000 besøkende. Flest besøk den dagen jeg var forsidestoff på vg.no. Noe overraskende er at BIKEA-tales er den mest besøkte undersiden, og svært gledelig at jeg har fått så mange kommentarer og følgere. Så da er det bare å komme seg opp av feriedvalen og sette i gang med aktivitetene i det nye året… 

På gjensyn/hør/kvirevitt….

2 kommentarer

Filed under Uncategorized

2 responses to “Førstereisgutt på blogg og papir

  1. ah… selvsagt, det må jeg jo skrive: @TorHaugnes
    Som sagt, mye å lære…
    🙂

  2. Anonym

    Har du begynt på Twitter? isåfall, hva kaller du deg der?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s